Vi säljer inte bara hus, utan skapar dem speciellt för dig!

Det finns många leverantörer av Attefallshus och Fritidshus på marknaden idag och att välja rätt är ingen lätt uppgift. De flesta husförsäljare har väletablerade husförsäljningsplattformar som säljer bostäder men som inte tillverkar bostäderna själva.Vi är en direkttillverkare av Attefallshus och Fritidshus, och erbjuder våra kunder högkvalitativa hus utan inblandning av mellanhänder från 2018.

Genom att välja ett samarbete med Husfabrik Rauna får du:

  •  Högkvalitativt hus som möter dina individuella behov utan extra kostnad för utveckling av ett enskilt projekt,
  • Gratis ritningsuppsättning för erhållande av bygglov i Kommunen
  • Konsultationer och rekommendationer från högt kvalificerade specialister från vår fabrik under projektutveckling,
  • Personligt bemötande och direktkontakt med den direkta tillverkaren av ditt hem under hela projektet, från projektutveckling till husleverans och installation. Normalt ingår våra råd om olika typer av markförberedelser, kopplingar och kontakt med myndigheter och kostar inget. Vill du att vi dessutom tar hand om hela projektgenomförandet kan vi även leverera det.
  •  Möjlighet att besöka fabriken under projektets gång för att inspektera husproduktionsprocessen,
  • 10 års direkt tillverkargaranti,
  • Huspris utan tilläggspåslag från försäljningsagenter

Den bästa garantin för kvaliteten på vårt arbete är den positiva feedbacken från våra tidigare kunder. Under 2021 har 5 av våra tidigare svenska kunder återvänt till oss för att beställa ytterligare ett hus till sina fastigheter. Om du vill få rekommendationer från våra tidigare kunder om våra tjänster, kontakta oss så skickar vi kontaktuppgifter till dig!

 "Bättre än vi förväntat oss" är frasen vi hör från våra kunder efter nästan varje leverans. Låt oss överraska dig också!Kontaktformulär